dans.

Det finns ju en orsak till varför de vann amerikas best dace crew...
Klocka

Jag har köpt en ny klockan and I like it! :)Från Swatch!

Kram

Jag saknar min katt.

Min nästäldsta katt har dött. hon kröp ut och kom inte hem igen i förrgår. hon är så svag att hon inte klarar en natt ute. det västa är nästan att man inte har en kropp att begrava, det är ju inte 100 % men hon var så dålig, hon åt inge innan hon gick ut.

Jag saknar henne.

Engelska läsförståelsen.

Ett mycket missförstått fenomen. usch va jag hatar att göra de!

Idag hatar jag det speciellt mycket man satt där i lite mer än 5 timmar och sen visar det sig att jag antagligen ändå kommer att ha en massa fel! ARGH!

Det enda som känns som att jag har gjort någolunda vettigt, det är uppsatsen. jag rätta mig själv så många gånger så jag hoppas jag får över 70p i den i alla fall. det räcker nog med att jag ska få 50 för att bli godkänd men man vill ju ha så bra som möjligt...

suuuuck...

Kram

14.09.09 Måndag

Idag har varit en ganska bra dag. eller det började med 2 timmar engelska där det visade sig att jag missförstått läxan tills idag och hade gjort en hel läsförståelse klar + en massa annat i onödan. så jag gjorde inte så mycket.

sen var det 2 timmar matte som för engångsskull gick ganska bra :) kändes det som i alla fall. förutom att jag glömt alla saker hemma!

sen var det 1 timme hälsa och 2 timmar HIDR( hälsa och idrott) på hälsan hade jag och Linda lyckas hitta det vi sku skriva i förväg så vi slapp skriva och vi skrev knappt någo på HIDRen heller.

Idag cyklade jag dessutom till skolan, jag kan inte komma på senast jag gjorde det alltså!
Sen var jag och köpte ett par skor och en cykelkorg, korgen är inte den bästa men den kosta bara 12 e så ja tänkte ääh whatever :) skorna är jag nöjd över i alla fall. helt vanliga puma skor som tål lite mer än tygskor i alla fall :)

sen nu har jag varit ute och gått med fredrika i nästan 1,5 timmar praktiskt att både hon och Nina numera bor så nära när både Tanja och Frida har flyttat härifrån.

Min träningsdagbok bara blir mer och mer ifylld, kan bli farligt, man måste akta sig lite att man inte börjar träna bara för att fylla i den, det känns som en sak som jag skulle kunna göra bara för att jämföra hur mycket jag tränar med andra, inte bra!

men nu ska jag gå och sova jag är jätte trött!

Kram

13.9.09 Söndag

jag har inte gjort någo vettigt i helgen. har degat. sprungit med en mårdhundsfälla i hopp om att fånga något men förgäves, ja jag kanske verkar lite konstig men jag är hyper om den, för jag har typ aldrig sett en mårdhund och jag är från stan, jag är nyfiken, jag tycker om att lära mig nya saker, eller som joel säger, man måste göra det man inte vågar, och det är ganska bra sagt tycker ajg man får ganska mycket mer gjort då, i alla fall jag.

men idag var vi i alla fall ut till agillitybanan (osäker på stvningen) men hansi och hans hund harly :)Kram

bloggen.

jag börjar bli lite lat på det här med att blogga, faktiskt.
jag har inte ens varit in och kikat på min blogg under hela helgen. vad har ja gjort då? va till avancia igår och i lördags va ja på en knas tur med martin igen, vi vet alrig vart vi ska men sen hamnar vi på någo ställen bara som ex. föglö och vårdö haha! ja men nu va vi bara till Jomala i alla fall.

I morgon är det studentskrivning i engelska jag skriver bara det i höst men ajg är nervös bara jag tänker på det. ho ho!

jag va till avancia igår också, det var jätte härligt jag tränade rätt mycket axlar och armar p.g.a min överrörlighet. men det kändes ganska bra :)

äh nu ska jag gå och se om ja hittarnågon annan ja känner mig lite nere, men det är saker jag måste lära mig och det är svårt som fan! men jag måste!

ut och gå kanske jag ska göra det känns som att jag behöver tömma huvudet lite. fast sen igen känner mig konstig i halsen och jag får höra om allt fler som får svininfluensan så :S

Kram

har min blogg också fått någo fel?

har min blogg fått någo fel? jag vet inte vad det är i så fall alltingbara skiter sig med tekniken just nu! datorn är paj och bloggen fungerar inte! :(

1.9.09 Tisdag

Har haft idrottsdag för lågstadie elever jag och casper var i judo gruppen, ingen av oss kunde nått om de men de gick bra ändå vi hade en annan tränare med så om man vill börja med det kan man besöka www.judo.ax.

Sen har jag varot på löpträning idag 5 km terräng på 35 min helt ok bra tycker jag :) blir nog 8.5 nästa gång :)
ska gå och sova tidigt i kväll, haha sitter med tandräm i ansiktet för att testa om det verkligen fungerar att torka ut finnar med det. Jag har ju lite värre acne (har ätit medicin mot det men gör inte det mera).

kommer inte så mycket bilder på bloggen nu när mitt konto på datorn inte vill logga in på internet sitter just nu på mammas konto, men nu ska ja gå!

Kram

RSS 2.0