Kaffe på båten

Va ut en kväll och drack kaffe på båten!

29 Juni

Jobba jobba jobba sen blir de att fara via minna rundberg och handla antingen förkläde, muggar, glasunderlägg eller bordsduk?

Jag tycker att saker från minna rundberg är så fina!!


MUSIK


Midsommar

Blev inte så många bilder men jag plockade ut de bästa!
Dagen efter åkte jag älsklingen och jocke båt från Lumparland via stan till stugan där vi va med Kristoffer och Malin

28 Juni

8 dagar senare, och jag har inte saknat bloggen förrens nu, men de blir inte så mycket bloggande nu när det varit midsommar och jobb, jobbar tyvärr typ varje helg, mindre kul måste jag säga! och är ledig en helg i Juli! och en fredag...

orkar inte lägga upp någo bilder när jag inte är på min egen dator de blir så roddigt så de kommer någon enstaka bild från midsommaren hos mig och mitt hjärta!

nu är klockan 2.15 och om 2h och 45 min slutar jag!! underbart sen ska jag hem och sova sova sova, jobbade lite extra på kontoret idag de va ganska bra eftersom jag gav bort ett nattpass för jag kände att jag behövde sova!

ååh jag vill veta om jag kommit in på skolan nuuuu! men först 14-15 Juli får man veta, dock känns de som att jag inte kommer in på de jag vill gå, illa fall inte under första antagningen, men man får väl se! men den undre gränsen förra året va precis enligt mitt betyg i år och den gränsen har stigit varje år!


20 Juni

Det är de datumet nu, kl. 03.00 på morgonen när man sitter å jobb men vi har stängt mellan avgångarna, 2 timmar kvar tills jag slutar och får va ledig 2,5 dag och fara hem till Lumparland och mysa ner mig brevid min älskling och sova allt för länge för att kunna sova följande natt i vettig tid, för att inte orka göra någonting vettigt alls på dagen men änska att de va rengfritt för jag måste städa jorden ur bilen, fixa cykeln och städa mina kläder för de va nog droppen på ostädat, t.o.m annika kommentera att jag hade mkt kläder på goovet hahaha men sebbes kläder har ja slängt upp på klädställningen och de har han nog inte sett! så egentligen har han nästa lika mycket att reda undan haha!

Igår bakade vi lite över 300 bullar på furuborg som vi ska sälja på midsommaren, de tog några timmar, och middagen åt vi kl. 8 och jag är fortfarande mätt efter att jag kastat i mig maten så fruktansvärt fort!! gott va de!


en del av bullarna vi bakade!


AJ


15 Juni

Löne dag idag! :D
Jobb ikväll, men före de så ska min kära ida komma hit så ska vi grilla och sen ska mitt hår bli någon cm kortare skönt!
Nu är nyckeln till gymmet införskaffad också! och det är 3,5 km att cykla så de ska inte bli några problem!
Ida och jag när vi bodde i vasa!

Vill ha sol!

Okej nu har jag tjatat om att de ska regna så att våra växter skulle växa i landet typ salladesn och sånt! men nu vill jag ha sol! jag är ledig och jag vill bli brun!!
Bilderna är från när jag och älsklingen va till skag och solade!

Hästar

Jag måste ha fått nu klet på mobilens kameralins! haha!
Kissorna följde efter mig vart jag än gick!

14 Juni

Idag ska jag jobba lite och snart ska jag till stallet och kika och jobba lite där kanske!

Måndags mys!

Vi har även idag fixat sänglampor åt oss! vi hittade 2 gamla lampor i magasinet och spraymålade de veta och nu har de nya skärmar från clas ohlsson för 49kr st!

umgås med mamma

sitter på jobb men slutar om 20 minuter, ska sen åka hem med mamma och hämta lite saker sedan ska hon vara super snäll och köra mig till Lumparland! Vi ska ta med folkdräkten och lite arbetskläder!


13 Juni

Godmorgon!
Idag ska jag åka buss in till stan och jobba på kontoret! Skönt att kontoret ligger så nära bussen att de är lätt att åka den! synd att de är så dyrt bara!
Igår va jag och klappa på jhästar här i Lumparland! Finns ett stall med travhästar, Stall Twilight.
Super kul att jag kan få fara dit och rida och klappa dom!
Skönt att huset nu är klart till 98% bara toarulls hållaren kvar att skruva upp!
Igår hämtade jag ut cykeln också och de ska köpas gym nyckel också!
Men nu ska jag stänga av nyheterna och börja fixa mig, bussen far 9.20 från Långnäs!

11 Juni

Jag sa en sak jag önskar jag kunde ta tillbaka.

Usch.

Just nu

myspace image at Gickr
Har jobbat och sen va jag och Charlie ut och gick och han fick varmt

7 Juni

Godmorgon!
Idag har jag vaknat tidigt när sebbe skulle på jobb!
Hörde att de åskade lite, shit tvätten var ute! men de började inte regna!
Idag ska jag jobba lite hemmifrån och på eftermiddagen ska jag vara Charlie vakt sen blir de att laga middag och baka lite, och ikväll blir de att köra sebbes bil till S.O.S bilservice för imorgon ska den få nya bakbromsar! :D
Charlie

6 Juni

Hoppsan här händer det inte så mycket!
Har flyttat och fixat hela helgen så har inte hunnit tänka på någon blogg! Idag har jag dammsugit och tvättar kläder efter att de mesta av sakerna nu hittat sin plats i huset! Är påväg och samla stenar som man kan skriva saker på så att jag lär mig vad vi har i vårat land på baksidan!
Välkomna hit ut förresten! :)

och såklart när man har kameran hittar man inte minneskortet, så det blir dåligkvalite mobilbilder igen!

Flyttat

Nu har jag flyttat! Imorgon kommer älsklingen hem och de känns nog rätt bra!

2 Juni

nog har man haft bättre dagar...

Nervös

Jag är fruktansvärt nervös inför flytten!
Imorgon ska jag sova ensam i huset, läskigt!!

JEFFREY CAMPBELL / SKATE


MUSIK


1 Juni

Skriver samma sak som alla andra dagar, men imorgon flyttar jag och i övermorgon kommer min underbara kärlek hem! hihihi!
Har jobbat natt igår och sov till halv två så de är bara några timmar tills jag ska på sjöräddningsövning.
De va förresten super trevligt att träffa Fredsrika igår! 5 timmar hängde jag efter henne! haha! vi åt lunch/middag halv 4 på äventyrsgolfen och sen va jag ner till ÅSS och satt och prata tills jag lite över 8 började gäspa och måsta fara hem och sova!
(Snodde en bild från hennes Facebook)

RSS 2.0