debattartikel om alkohol.

jag sitter i skolan och skriver en debattartikel om minderåriga personer som dricker alkohol.

visswt har jag ju synpunkter på det hela men det blir ändå en dålig artikel det känns som att jag bara plockar en massa från min artikel som jag egentligen ska hänvisa till, i kväll blir det i allafall film det blir i alla fall inge martiepark jag orkar inte, visst skulle jag kunna fara ut men int dit , då far jag hellre till någo annat ställe typ arken eller indigo :)

fick mess från david (kompis i finland) alltid lika kul att höra från honom!

Igår körde vi fys med skivstång på träningen speciellt knäböj och det blir nog lite jobbigt att göra många och nu känner jag lite i framsida lår och i rumpan men det är lite skönt att ha träningverk för det är inte allt för ofta jag har det heller, jag skulle kunna fara och gymma överkroppen idag eller köra volley grunprogrammet, det skulle jag faktiskt behöva göra, men jag får se lite egentligen sku jag behöva städa rummet också.
jaja jag får se hur det blir :) jag ska ringa frida också vill hänga lite i morgon ;)

Kram

27.10.09 Tisdag

Tisdags bloggande börjar bli en tradition känner jag  :)

men jag börjar känna att mitt liv reder upp sig, speciellt den delen av vad jag vill göra efter lusse :)
det känns jätte skönt!

det är rätt mycket att göra just nu, känner mig lite stressad över det :( mycket från träningen och skolan, i kväll ska vi ha idrottskväll för DUV. det ska bli intressant fast de kan vara lite skrämmande samtidigt.
jag har ju aldrig jobba med någo sånt tidigare men alla säger att de är jätte snälla.

svenskan vara klar i morgon också så jag ska hem och äta skriva lite på svenskan sen till skoln igen. snart ska jag labba på kemin. i helgen ska ja ta det lungt även fast de är halloween , jag orkar inte med värsta utekvällen mitt i provperioden och jag tänker faktiskt prioritera hur tråkigt de än låter!

ska träna den här veckan också! :)

idag idrottskvällen (kanske inte blir så mycket tränande men endå)
onsdag: Volley + Avancia
torsdag: Volley
Fredag: Avancia

ska bli super skönt!
men nu ska jag gå ocxh sociala mig lite ^_^

Kram

en vecka senare.. 20.10.09 tisdag

okej nu har det gått en vecka och jag vill ha en ny dator för jag är sugen på att blogga men allt de jag vill blogga om går miste + att jag inte kan öva på högskoleprovet :(

har just haft mitt finska föredrag med irma och de gick väl inte så bra :( haha tydligen tänker jag och kollar ner i pappret för hon trodde jag läste av fast jag bara hade lite punketer :D

en annan sak som jag panikar över är haloween på mariepark! jag vet inte vad jag ska va, jag känner inte att jag är så kreativ heller :(

får kolla runt lite...

13.10.09 Tisdag

Lite dålig uppdatering här men det beror på att min dator har gått sönder och det är lite jobbigt att hålla på att springa till en dator i skolan och blogga hela tiden men jag har inte dött.

vad har hänt då? ingenting specielt egentligen, jag var ut till kökar i helgen och skulle ta morgon färjan tillbaka som jag trodde att gick kl.9 men den gick kl. 6.30 så det fick vara och därmed missade jag lucia uttagningen som jag skulle ha varit och hjälp till på, hoppas det fixade sig i alla fall, hörde att Linda och Katja var där i alla fall vid 2 tiden.

Men på kökar var det trevligt, vi var ute hela dagen och på Lördags kvällen var ja helt slut så jag bara kunde skaratta, som vanligt. ska dit ut nu på höstlovet igen, det är jätte skönt med det miljöombytet!

sitter med linda i datasalen nu har jobbat på ett projekt dä halva gruppen(anders, rosenberg) var borta idag. så det blev väl lagom mycket gjort höhö, i kväll är det träning , man kan typ inga missa en träning för då missar man massor och i kväll ska vi reda ut en massa frågetecken som det finns, för hela laget består ju av frågetecken, och jag tycker det är synd att det har blivit lite va man nu ska kalla det för.. små stridigheter inom laget men jag förstår egentligen alla, jag förstår ju att det är mycket jobb med det här administrativa och att tina nog inte skulle orka.

ja inte är det så mycket annat, kemi förhör i morgon på allt som vi gått igenom hittills. jobbigt jag har inte orka lyssna på det som handlar om polaritet s jag kan inge om det så vi får väl se om jag lär mig någo om det idag, men det tror jag nog :)
haha linda håller på att göra ett quiz på facebook, hon sa just stolt att hon är på fråg 10 (Y)

Kram

RSS 2.0